Viprinet

Øget båndbredde, fleksibilitet og pålidelighed. Lavere omkostninger.

Viprinet’s Multichannel VPN Router redefinere måden hvorpå virksomheder kommer på nettet.

Med en unik VPN tunnel teknik, giver Viprinet nu virksomheder mulighed for dataforbindelser med ekstra høj tilgængelig, hastighed og kosteffektivt. Det helt specielle Viprinet princip giver høj driftsikkerhed og høje overførselshastigheder. Viprinet følger ideen om grøn IT, og alle produkter optimeret i forhold til energiforbrug og muligt genbrug.

Sammensmeltning af op til 6 WAN forbindelser

Multichannel VPN Routeren er kernen i Viprinets teknologi. Med denne enhed kan op til 6 bredbåndsforbindelser kombineres til én enkelt fælles forbindelse med usædvanlig høj tilgængelig og driftsikkerhed. I modsætning til ”load balancing”, som er i stand til at distribuere belastningen over flere forbindelser kombinere Viprinets teknologi alle forbindelser til én fast forbindelse. Viprinet Multichannel Router kan kombinere ethvert acces medie, som f.eks. ADSL, SDSL, UMTS, ISDN etc.  LAN’et på den enkelte lokation ser disse forbindelser som én forbindelse, som har den akkumulerede up- og download kapacitet.

Viprinet princippet

Viprinet bruger en VPN tunnel teknik med stjerne topologi til at etablere sikre og hurtige virksomhedsnetværk. Til at realisere dette anvendes 2 typer udstyr: Fra alle lokationer, som skal være en del af et VPN, etablerer en Multichannel VPN Router en krypteret VPN tunnel til én central Multichannel VPN Hub, via de internetforbindelser, som er tilsluttet routeren. Herefter kombineres disse individuelle VPN forbindelser til én VPN tunnel, hvor al trafik afvikles igennem. Multichannel VPN Hub’en er typisk placeret i et datacenter og styrer trafikken således, at data mellem de enkelte VPN sites kører i de respektive tunneler, mens data til og fra det offentlige Internet bliver dekrypteret og routet herfra.

VPN Hub’en sikrer således sikker og hurtigt kommunikation mellem selskabets lokationer, og er samtidig det centrale knudepunkt mellem det krypterede VPN og det offentlige Internet.

Fri kombination af bredbåndsforbindelser og udbyder

Viprinets Multichannel Router giver en helt ny fleksibilitet i valg af netværksforbindelser. Virksomheden er ikke længere afhængig af eller bundet til én udbyder, men kan frit designe netværket, så det passer til virksomhedens behov i dag, og som enkelt videreudvikles i takt med at behovene ændres eller nye acces muligheder bliver teknisk eller økonomisk tilgængelige. Med Multichannel VPN Routeren kan virksomheden basere sit netværk på prisbillige forbruger-teknologi som f.eks. ADSL frem for meget dyre dedikerede linjer.

Reducer risikoen for downtime

Sikring af oppetid er et væsentligt element i ethvert netværk. Når en bredbåndslinje er nede, har det alvorlige konsekvenser for den enkelte virksomhed. Multichannel Routeren og dens unikke kombination af internetforbindelser minimere risikoen for, at netværket er nede. Når routeren kombinere forskellige linjer fra forskellige udbydere, har det blot den konsekvens at båndbredden på VPN forbindelsen reduceres forholdsmæssigt, hvis én af linjerne er ude af drift. Og, så snart linjen er tilgængelig igen bliver den automatisk tilføjet tunnelen, og båndbredden er reetableret.

Den rigtige løsning til dit behov

Multichannel VPN Router findes i 3 modeller: Model 1610 er Viprinets standard model, som giver mulighed for at kombinere op til 6 forskellige WAN forbindelser, og er rettet mod små og mellemstore virksomheder. Model 2610 er til store virksomheder, med højere performance og avancerede management features.

Model 300 henvender sig primært til mobile enheder, hjemmekontorer og små lokationer med få brugere.

Alle routere benytter samme ”hot-plug” moduler, således at forskellige forbindelser kan tilføjes eller udskiftes under normal drift, uden tab af dataforbindelse.

Ved at kombinere de forskellige routere med en af de 3 Multichannel VPN Hub modeller, kan alle virksomheder etablere et billigt, driftsikkert og skalerbart VPN i løbet af kort.

Multichannel VPN Hub findes tilsvarende i 3 modeller. Model 1000 er Viprinets standard model, som understøtter trafik op til 150Mbit/s. Model 2000 understøtter op til 250Mbit/s, mens Enterprise Hub’en Model 5000 understøtter helt op til 1Gbit/s og tilbyder flere avancerede management faciliteter.

UMTS Bonding, WAN Bonding, ADSL Bonding, VPN, VPN Tunnel, Virtual Private Network, MPLS, 3G router, Mobil internet, VPN tunnel